Focus op jouw bedrijf en verkoop je openstaande vorderingen.

Bied je vorderingen aan en ontvang direct een open en eerlijk bod. Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om hun debiteuren te verkopen. Zo geef je je vorderingen uit handen en kan jij je focussen op jouw bedrijf. Met debt sales wordt de rekening geïnd door een externe partij die ook verantwoordelijk is voor het risico.  Doet Finance helpt je met Dept Sales. Wij nemen jouw vordreing over voor een vast bedrag. Zo loop jij geen risico meer dat een factuur niet betaald wordt en heb je geen onzekere posten op je balans. Doet Finance biedt jou een eerlijke prijs voor je openstaande posten.

Jouw klantrelaties zijn belangrijk voor ons.

Wij zorgen zo goed mogelijk voor jouw klanten. Daarom vinden wij het belangrijk dat jouw klantendossier zo volledig mogelijk is. Hoe meer informatie wij hebben, hoe beter wij zorgen dat jouw klanten tevreden kunnen blijven. Zo kunnen wij de communicatie zo goed mogelijk verzorgen en kunnen wij de vordering goed oppakken.

Zo snel mogelijk aan de slag

Wij willen dat jij zoveel mogelijk tijd kunt steken in je bedrijf en debiteuren helpen daar niet bij. Verkoop je vordering en voorkom dat je lange procedures in moet en je klantrelatie vervaagd. Doet Finance neemt jouw vordering over voor een eerlijke prijs. Hoe eerder wij aan de slag kunnen, hoe beter jouw klantrelaties blijven en hoe meer tijd jij overhoud voor jouw bedrijf. Dat is dubbel winst!

Debiteur in het buitenland? Geen enkel probleem!

Klantrelaties kennen geen grenzen. Helaas kan het soms lastig zijn om een debiteur in het buitenland te bereiken. De regels en wetgeving verschillen per land. Wij hebben diverse partners in het buitenland die ervaring hebben met het opsporen van de debiteur. Daardoor is zelfs in het buitenland onze succesratio hoog en wordt meer dan 80% van de buitenlandse zaken succesvol opgelost.

Zet financieel
de volgende
stap.

Zet financieel
de volgende
stap.