Zorgeloos inventaris leasen.

Financial lease biedt jou als ondernemer of als startend ondernemer de beschikking over de modernste apparatuur die je nodig hebt om jouw bedrijfsvoering efficiënt, flexibel en succesvol uit te voeren.

Financial lease is een zakelijke leasevorm waarmee je inventaris aan kunt schaffen voor je onderneming. De aankoopsom wordt gefinancierd, maar je bent wél direct de economische eigenaar. Dit betekent dat je de inventaris niet in één keer hoeft te betalen, maar in maandtermijnen, waardoor je ruimte overhoudt voor andere belangrijke investeringen. Investeringen die bijvoorbeeld groei van jouw onderneming realiseren.

De voordelen van financial lease.

Lease zorgt ervoor dat je hoge investeringen kunt doen tegen lage maandlasten.

De leasetermijn ligt tussen de 24 en 72 maanden. De keuze is aan jou.

Vaste maandtarieven: betaalbaar en eenvoudig te budgetteren.

Vervang lease objecten wanneer dat nodig is.

Zekerheid en flexibiliteit.

De zekerheid die je nodig hebt om plannen te maken en tegelijkertijd flexibel te zijn. Dit is van toepassing op je bedrijf en moet ook van toepassing zijn op je leasecontract. Je huurt je objecten voor een overeengekomen basishuurperiode.

Aan het einde van de basishuurperiode kun je de apparatuur retourneren, tegen de huidige marktwaarde kopen of je kunt verder leasen en gebruik blijven maken van de vertrouwde technologie.

Alle garantierechten (leverancier- en fabrieksgaranties) worden aan jou overgedragen. Dat betekent dat, wanneer er zich gebreken voordoen of als je een garantieclaim moet indienen, dan kun je je rechtstreeks tot de leverancier of fabrikant wenden.

Zet financieel
de volgende
stap.

Zet financieel
de volgende
stap.