Een goedkope lening. Snel én tegen een aantrekkelijke rente.

Zo kun jij blijven investeren in jouw bedrijf en personeel. Samen regelen we de ideale lening die past bij jouw situatie en kijken we naar de toekomst.

Wat is financieren?

Bij een financiering gaat het om het lenen van geld waarbij niet altijd een bank nodig is. Zo is het mogelijk om via Doet Finance een financiering te regelen. Hierdoor kan jij weer de volgende stap zetten met jouw bedrijf. Een financiering is eenvoudig en snel te regelen. Jij geeft het bedrag door dat je wilt lenen en wij laten jou direct zien wat je kunt lenen en tegen welk leenbedrag. Het uiteindelijke bedrag dat jij als ondernemer kunt lenen wordt samen vastgesteld. Ook gaan we kijken of de keuze voor persoonlijke of doorlopend krediet het beste bij jouw bedrijf past.

Financiering als persoonlijke lening.

Wanneer jij behoefte hebt om een vooraf afgesproken bedrag te lenen tegen een vaste rente is het persoonlijk krediet aantrekkelijk. Je ontvangt dan direct het verlangde bedrag op je rekening en betaald maandelijks een vast bedrag aan aflossing.

Extra vrijheid met een doorlopend krediet

Wil je meer flexibiliteit dan is een doorlopend krediet aantrekkelijk. We bepalen dan vooraf samen het limiet dat je op kunt nemen. Je kunt daarna onbeperkt geld opnemen en aflossen binnen het afgesproken limiet. Ook betaal je alleen de rente over het opgenomen bedrag. Daardoor geef je jezelf de ruimte om te investeren .

Investeren in jouw bedrijf? Vraag nu een financiering aan.

Bij Doet Finance kun je snel vanaf je eigen pc of mobiel een financiering aanvragen. Samen stellen we de lening samen. We vergelijken de beste lening en leveren jou digitaal de stukken aan. Na akkoord ontvang jij binnen enkele werkdagen de financiering op je rekening. Zo kun door met jouw business.

Jij bepaalt wat je precies nodig hebt, wanneer en welke lening je wenst af te sluiten. Dat doen we samen. Snel.

Zet financieel
de volgende
stap.

Zet financieel
de volgende
stap.