Nooit meer onbetaalde facturen.

Niets is zo vervelend als onbetaalde facturen. Met een kredietverzekering is dat verleden tijd. Geen risico’s meer dat een factuur niet betaald wordt en je bent gedekt tegen wanbetaling.

Met een kredietverzekering wordt de schade die jouw bedrijf oploopt vanwege de wanbetaling vergoed. Zo komt jouw bedrijf niet in de problemen en krijg jij zekerheid. Ook bij klanten uit het buitenland. Dat is wel zo fijn.

Hoe werkt een kredietverzekering?

Met een kredietverzekering wordt de schade vergoed die jouw bedrijf oploopt wanneer een klant de facturen niet meer kan betalen.

Bijvoorbeeld wanneer een klant failliet gaat of financiële problemen heeft. Met de kredietverzekering van DoetFinance heb je de zekerheid van betaling. Ook in het buitenland. Zo vang je de gevolgen van een niet betaalde factuur op.

De kredietverzekering die past bij jouw situatie

Ieder bedrijf is anders en ook iedere kredietverzekering die daarbij past is anders. Wij werken samen met diverse kredietverzekeraars. Zo weten we precies welke verzekeraar het beste past bij de situatie van jouw bedrijf.

De 3 basiselementen.

Een kredietverzekering bestaat uit drie elementen: bedrijfsinformatie, verzekering en incasso.

Door juiste en actuele bedrijfsinformatie bent u in staat om de risico’s van uw klanten op de juiste manier in te schatten.

De verzekering biedt u garantie van betaling.

Wanneer uw klant uiteindelijk niet betaalt, dan wordt ook voor het incassotraject gezorgd.

Zet financieel
de volgende
stap.

Zet financieel
de volgende
stap.