Factuur niet betaald? Wij zoeken het uit.

Incasso gaat vaak over onmogelijkheden. Een incassobureau inschakelen doe je niet zomaar. Doet Finance biedt mogelijkheden voor zowel de debiteur als de schuldeiser.

Wij nemen in eerste instantie het debiteurenbeheer over en zorgen ervoor dat debiteuren op de juiste momenten benaderd worden over nog openstaande facturen. Wanneer een factuur niet binnen de gestelde termijn betaald wordt schakelen wij over op incasso.

Geeft de debiteur na diverse sommaties niet thuis, dan gaan wij door met een doel: Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijf zo snel mogelijk het geld ontvangt waar het recht op heeft. Van een gerechtelijke procedure tot het aanvragen van het faillissement van de debiteur. Ons incassobureau helpt graag.

Persoonlijk contact is de basis.

Als geen ander weten wij hoe belangrijk het is om persoonlijk in contact te komen met debiteuren en respectvol te zoeken naar mogelijkheden om betalingsproblemen op te lossen.

Vrijwel altijd krijg je alleen via een persoonlijke benadering situaties helder. Doet Finance probeert zich te onderscheiden niet door het versturen van strenge sommaties, maar door zoveel mogelijk persoonlijk contact te leggen met de debiteur. Door het inzetten van begrijpelijke taal, goed luisteren en vooral de helpende hand aan te reiken, is er veel meer mogelijk. De technologie heeft persoonlijk contact enorm veranderd. Maar als het gaat om persoonlijk contact met debiteuren is de mens nog altijd de onderscheidende factor. Aandacht en persoonlijk contact zijn de basis.

Niet afwachten, maar doorpakken.

Incasso gaat vaak over onmogelijkheden. Een incassobureau inschakelen doe je niet zomaar. Doet Finance biedt mogelijkheden voor zowel de debiteur als de schuldeiser. Geeft de debiteur na diverse sommaties niet thuis, dan gaan wij door met een doel: Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijf zo snel mogelijk het geld ontvangt waar het recht op heeft. Van een bodemprocedure tot het aanvragen van het faillissement van de debiteur, van het leggen van conservatoir beslag tot een kortgedingprocedure in incasso. Ons incassobureau helpt graag.

Zet financieel
de volgende
stap.

Zet financieel
de volgende
stap.