Verstuur vandaag jouw factuur uit Goirle en krijg het direct uitgekeerd.

Krijg tot 90% van je factuur direct uitgekeerd op jouw rekening. Zonder verrassingen. Dat onderneemt een stuk fijner.

Factoring wordt steeds populairder in Goirle en in de rest van Nederland. Het is dé moderne manier van financieren, waarmee je geen rekening meer hoeft te houden met lange betaaltermijnen. Factoring van Doet Finance zorgt ervoor dat ondernemers in Goirle zich geen zorgen meer hoeven te maken over onbetaalde facturen.

Met factoring voor de ondernemer in Goirle ontstaat extra financiële ruimte en daarmee kunnen ondernemers in Goirle hun bedrijf laten groeien. Zo heb je nooit een probleem met de cashflow en helpt dit de liquiditeit weer op orde te krijgen. Doet Finance is er al voor alle bedrijven in Goirle met een omzet vanaf 30.000 euro.

Wij betalen direct jouw facturen uit

Binnen 24 uur na goedkeuring van de factuur wordt de factuur aan jou uitbetaalt, ongeacht de betalingstermijn van je debiteuren. Daarmee verbeter je direct de cashflow van je onderneming.

Hoe werkt het precies?

Kies zelf welke facturen je direct laat uitbetalen. Probeer het eens met 1 factuur en beslis daarna of het bevalt. Je kunt al 1 factuur indienen, de hele omzet of alles daar tussenin. Alles is aangepast op jouw wensen.

Geen faillissementsrisico meer.

Naast een directe uitbetaling zorgen wij ook voor een verzekering van jouw factuur. Daarmee is elke factuur die wij factoren verzekerd tegen faillissementsrisico van je klanten.

Wat kost Factoring in Goirle?

 In Goirle en de rest van Nederland betaal je één tarief voor een verbeterde cashflow en snelle toegang tot werkkapitaal dat vastzit in uw uitstaande facturen

De factoringkosten in steden als Goirle zijn afhankelijk van zowel de productkeuze als de jaarlijkse omzet, aantal debiteuren en gemiddelde betalingstermijn van de klanten.

Uitbesteding debiteurenbeheer.

Indien gewenst dan kan het hele debiteurenbeheer worden geregeld voor de facturen die je ter factoring onderbrengt. Zo hoef je hier zelf geen tijd en energie meer aan te besteden.

Hoe werkt factoring in de praktijk?

  1. Lever de diensten of goederen
  2. Factureer de klant en stuur een kopie van de factuur in
  3. Ontvang binnen 24 uur tot 90% van de waarde van de factuur, zodat je jouw medewerkers en leveranciers kunt betalen en nieuwe opdrachten kunt aannemen
  4. De debiteurenbeheer wordt uitgevoerd en de betalingen gemanaged, zodat jij je kunt concentreren op ondernemen
  5. De klant betaalt de facturen aan de factormaatschappij
  6. Zij betalen het resterende saldo na aftrek van de overeengekomen kosten

Zet financieel
de volgende
stap.

Zet financieel
de volgende
stap.